Omaa aikaa

Vaikka kuinka rakastan arkea lasten kanssa, kaipaa sitä välillä omaa aikaa. Sellaista hetkeä, että saa olla yksin ajatustensa kanssa, kukaan ei roiku niskassa laulamassa i-ha-haata eikä kenenkään rinnuksilta tartte pyyhkiä puklua…
Usein omaksi ajaksi riittää pelkkä ruokakaupassa tai lenkillä yksin käyminen, joskus jopa yksin saunaan meneminen on luksusta. Mutta välillä on kiva tehdä myös jotain spesiaalimpaa.
Tällä viikolla kävin kampaajalla, pari tuntia serkkuni tuolissa teki ihmeitä, mielelle ja kuontalolle. Kävimmepä yksi iltapäivä miehen kanssa kaksistaan Helsingissä syömässäkin. Niin luksusta! Kiitos vaan tästä spesiaalista mahdollisuudesta toisen tyttömme ”kummeille”. Toivottavasti uskaltautuvat toistekin vahtimaan katrastamme…

Kävimme keskiviikkona siis Salutorgetissa Pohjoisespalla, jonka keittiöpäällikkö on yksi läheisimmistämme. Niin ihanaa ruokaa ja ihana paikka vähän fiinimpään syömiseen. Suosittelen lämpimästi!

viini.jpg

Alkuruoaksi söin kylmäsavustettua siikaa, kevätsipuli-varhaisperunasalaattia ja tillijäätelöä ja pääruoaksi savustettua lohta, tilliperunoita ja korvasienikastiketta. Jälkkäriksi tilasimme vähän spesiaalimmin pieniä maistiaisia koko jälkkärilistalta. Kolmikerrosvadilta löytyi raparpericrumblea ja vanilja-rosmariinikastiketta, vadelma-suklaabrownieta, pieniä suklaakonvehteja, lime-jogurttimoussea ja limoncellosorbettia sekä mansikoita ja mascarponea.

alkuruoka.jpg

p%C3%A4%C3%A4ruoka.jpg

j%C3%A4lkk%C3%A4ri.jpg

Kameraa ei tälle reissulle napattu mukaan, joten kuvat Lumiasta.

Täydellistä laatuaikaa…

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *