Lintsillä!

Lintsi tuo mieleen lapsuuden ja kesälomat – siellä käytiin joka vuosi vähintään kerran. Perheen kanssa, luokkaretkillä ja myöhemmin kavereiden kanssa. Eilen oltiin liikenteessä mun siskon ja hänen 2,5v tyttönsä kanssa.

Lintsillä on nykyään perheen pienimmille muutama maksuton laite, osaan alle metriset pääsevät vanhempansa kanssa, osa on vain alle 140 senttisille ja osa 100-140senttisille. Me käytiin lasten kanssa muutamassa yhdessä ja sitten serkukset kävivät kaksistaan pienoiskarusellissa, joka oli vain alle 140 senttisille.

Kolmisen tuntia syömisineen riitti tuon ikäisille (ja äidille) oikein hyvin. Tytöt nukkuivat vaunuissa koko reissun ajan. Nuo isommat taisivat nauttia olostaan ihan täysillä, tuon ikäisille jo pelkkä lintsillä oleskelu on kiva tapahtuma!

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

Serkukset käsi kädessä!

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

9.JPG

10.JPG

Pojan lippis H&M, paita Villervalla, farkut Lindex ja lenkkarit Adidas. Serkkutytöllä Villervallan lierihattu, Nextin huppari, Zaran farkkushortsit ja Conversen lenkkarit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *