Ruokailutila

Ruokailutila sijaitsee olohuoneessa ja täällä meillä on Maskusta ostettu täyspuinen kuuden hengen pöytä. Ruokapöydän tuolit ovat Kodin 1:stä. Näihin tuoleihin olemme olleet erityisen tyytyväisiä, istuimet ovat pysyneet mukavan jämäköinä ja päälliset ovat irrotettavat ja pestävät. Pesuista huolimatta kangas on pysynyt todella hyvänä.

IMG_8745.JPG

2RUOKAILUTILA.JPG
Riippuvalaisin pöydän päällä on By Rydens Captain ja on ostettu Kirkkonummen Sisustustavaratalosta. Tämä tuo todella kauniin valon ja on tarpeeksi kookas myös ison pöydän päälle. Lampun halkaisija on 54cm.

Tauluhylly on asennettu seinälle väärin päin, näin siihen mahtuu sopivasti Iittalan kivituikut. Ja kyllä siinä kehyksetkin pysyvät.

Käytän aina ruokapöydän päällä kaitaliinaa. Olen joskus kokeilumielessä ostanut jotain kivan näköisiä tabletteja, mutta jotenkin ne eivät ikinä istu tähän nätisti. Kaitaliinoja on kuitenkin vaikea löytää sopivan mittaisia, sillä pöytä on 195cm pitkä. Tämä kuvissa näkyvä muovikaitaliina on ostettu metritavarana HongKongista.

IMG_8737.JPG

Ruokailutilan takana on iso tammisenkki, jonka yllä Vallilan kankaasta itse tehty taulu. Pöytälamppu Pentik. Ruokailutilan takaa on käynti terassille. Terassin esittelyn löydät täältä.

Aivan liian usein tulee kiireessä syötyä keittiön saarekkeen ääressä. Pitäisi panostaa useammin kauniiseen kattaukseen ruokapöydän ääressä. Perus kotiruokakin maistuu paremmalta, kun kattaa nätisti ja istuu rauhassa syömään. Ehkä viimeistään sitten, kun tytötkin istuvat pöydän ääressä, ei taida saarekkeen ääressä riittää tila kaikille viidelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *