Lastenhuoneiden valaisinhaaveita

Meidän lastenhuoneissa on todella tylsät spottivalaisimet, jotka ovat kulkeneet mukanamme ensimmäisestä yhteisestä kodista asti. Haluaisin lastenhuoneisiin jotkut vähän leikkimielisemmät ja sisustukseen sopivammat kattolamput. En vaan oikein tiedä olisiko nämä valaisinhankinnat panosta vai pihistä kategoriaa. Lastenhuoneiden sisustus kun tulee olemaan meillä ehkä se kaikkein eniten muuttuvin.
Tässä joitain varteenotettavia vaihtoehtoja.
tyt%C3%B6ille.jpg
Pallovalot täältä, pilvivarjostin täältä, myy täältä, ja viimeinen täältä
Näitä ihania La Case de Cousin Paulin kattopallovaloja ei taida saada Suomesta, mutta valmistajan sivuilta voi tilata juuri oman näköisen, joko kahdella tai kolmella pallolla, eri kokoisina ja eri värisinä. Ihana! Pilvilamppu on Färg & Formin, samaa kuosia kuin tyttöjen huoneen tapettiseinä. Lamppu on tosi kiva, mutta ehkä sitten olisi liikaa samaa kuosia… Vaaleanpunainen Myy on aivan valloittava ja ehdoton suosikki näistä tyttöjen vaihtoehdoista. Viimeisessä on kiva muotoilu ja vaaleanpunainen väri viehättää erityisesti.

pojalle.jpg
Valkoinen täältä, Louis Poulsen täältä, Muuton musta ja vihreä täältä
Ikean palapelimainen lamppu on hauska, tuo jostain syystä mieleen avaruusaluksen! Louis Poulsen on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella kiva, mutta ei kyllä millään riitä yksinään huoneen valaisimeksi. Muuton Unfoldit ovat tosi kivoja ja kävisivät myös meillä muihin tiloihin, jos vaihtelunhalu yllättää.

 Panosta vai pihistä? Mitkä sä valitsisit?

Meidän lastenhuoneet on esitelty täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *