Olohuoneen uusi ilme

Olohuone sai uuden kesämaton Anttilasta tehdystä heräteäalelöydöstä. Kaavailin tätä ihanaaa raitamattoa aluksi keittiöön saarekkeen ja työtason väliin, mutta harmikseni tämä oli juuri sen ratkaisevan sentin liian pitkä tuohon tilaan. Kyllä harmitti, varsinkin kun ei aletuotteilla ole vaihto- eikä palautusoikeutta.
Päädyin sitten siirtämään olohuoneessa olleen harmaan korkeanukkaisen maton tyttöjen huoneeseen ja voi kuinka tämä tuntuu nyt hyvältä näin. Vaikka raitamatto on tummempi yleisilmeeltään kuin edellinen nukkamatto, on tämä silti jotenkin ihanan kesäisen ja kevyen oloinen olohuoneessa. Ja harmaa nukkamatto sopii kuin nenä päähän tyttöjen harmaa-valko-vaaleanpunaiseen huoneeseen.
IMG_1833.JPG

IMG_1841.JPG

Edelleen olisi kuitenkin hakusessa uusi matto keittiöön. Nykyinen raidallinen puuvillamatto on ihana, mutta niin hankala imuroida. Usein käsken pojan seisomaan maton toiseen päähän, että ei mene kurttuun imuroidessa… Ikiliikkujan paikaallaanolokyvyn ollessa täysi nolla, oma hermo palaa joka kerta mattoa imuroidessa…

Uuden maton metsästys siis jatkukoon, nyt kuitenkin astetta viisaampana kirjoitan halutun koon ylös ennen kaupoille menoa!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *