Hiekkiksellä

IMG_1925-crop.JPG
Me asutaan ihanassa pienessä taloyhtiössä, jossa kaikki tuntevat toisensa ja yli puolessa asunnoista asuu lapsia. Yleensä taloyhtiön pihalta löytyy aina joku leikkikaveri ja seuraa myös itselle. Yhtenä päivänä kuluneella viikolla oltiin kuitenkin ihan keskenään hiekkalaatikolla ja napsin pojan leikkien lomassa muutamia kuvia. Meidän pihalla on kolme keinua, hiekkalaatikko, paljon leluja ja leikkimökki. Välillä on kiva, kun ei tarvitse lähteä omaa pihaa kauemmaksi. Poika viihtyisi pihalla koko päivän.

IMG_1938.JPG

IMG_1931.JPG

IMG_1909.JPG

IMG_1947.JPG

IMG_1914.JPG

IMG_1927.JPG
Kiva tämä heinäkuun alun vaatetus, fleecetakkia ja pipoa… Pojan takki H&M, pipo Lindex, housut KappAhl ja lenkkarit naapurin pojalta perityt Lacostet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *