Tuoliprojekti

Jotta tässä kodissa aika ei vaankaan kävisi pitkäksi eikä tekeminen loppuisi kesken, toi äitini mökiltä tuolin verhoiltavaksi. Tuoli on siis pitkään ollut vanhempieni mökillä ja nyt jäänyt siellä tarpeettomaksi. Tuoli päätyy todennäköisesti pojan huoneeseen iltasatutuoliksi, mutta voipa sen tuoda olohuoneeseenkin, jos tulee enemmän vieraita kylään.

tuoliprojekti1.JPG

tuoliprojekti2.JPG

Tuolin päällinen on istuinosasta rikki ja mökillä tässä onkin pidetty irtopäällistä. Työväenopistolla olisi joka vuosi verhoilukursseja, ehtisiköhän sellaiseen ensi syksynä…? Projekti ainakin todennäköisemmin etenisi siellä kuin kotona!
Sääli, että päällinen on rikki, omalla tavallaan tuo kukkakuosi viehättää ja sopisi ainakin värien puolesta pojan huoneeseen.

tuoliprojekti3.JPG

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *