Iltakävelyllä

Lähdettiin juhannuspäivänä koko porukan voimin iltakävelylle ja nappasin kamerankin mukaan. Päädyttiin lähirantaan ja sieltä leikkipuiston kautta kotiin. Aika hiljaista oli joka paikassa. Rantsussa jokunen karpaasi yritti grillausta pallogrillillä. +10 ja kova tuuli veivät voiton ja kaverit lähtivät pois makkarapaketit kainalossa… Eipä kyllä leikkipuistossakaan ruuhkaa ollut, ihan yksinään saatiin olla.
IMG_0596.JPG

Tuo seisomalauta on meillä ihan ehdoton, ellei halua olla liikenteessä kaksien rattaiden kanssa. Meillä on tytöillä Bumbleride Indie Twin rattaat ja pojalla on Carenan matkarattaat. Noi matkikset on käytössä jos jompikumpi lähtee pojan kanssa yksinään jonnekin tai jos lähdetään porukalla pidemmälle, ettei poika jaksa koko aikaa kävellä tai seistä laudalla. Seisomalauta on bumprider ja ostettu Baby Stylestä. Ainakin toistaiseksi oon ollut tyytyväinen lautaan (saa nähdä miten sitten loskassa kulkee…). Ainut miinus on se, että rattaiden painopiste muuttuu ja meinaavat keikata taaksepäin todella helposti. Ei siis saa hetkeksikään päästää itse rattaista irti!

IMG_0620.JPG

IMG_0624.JPG

IMG_0631.JPG

IMG_0646.JPG

IMG_0647.JPG

IMG_0668.JPG

Melko tummaa pilveä puski mereltä päin ja loppumatkasta alkoikin taas sataa.

IMG_0672.JPG

IMG_0686.JPG

Tuo meidän lähiranta on tosi kiva. Lämpiminä päivinä porukkaa riittää, mutta pilvisellä ja viileällä kelillä hiekkakakkuja saa tehdä ihan rauhassa.

IMG_0687.JPG

IMG_0727.JPG
Vielä pari viikkoa arkea sitten koittaa kesäloma! Siis miehellä. Mutta eikös se näin kotiäidin näkökulmasta ole vähän kuin oma loma… Sitä odotellessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *