Pinniksestä juniorisänkyyn

Herra 2 vee nukkuu vielä pinniksessä, mutta siirto juniorisänkyyn olisi lähiaikoina edessä. Toki jos olisi tullut vain yksi uusi vauva, olisi poika siirretty jo ennen vauvan syntymää isojen poikien sänkyyn, jotta pinnis olisi vapautunut uudelle käyttäjälle. Nyt kuitenkin tarvittiin joka tapauksessa toinen pinnasänky tyttöjä varten, joten ei olla pidetty kiirettä uuden sängyn suhteen. Tytöt mahtuvat hyvin vielä pitkäänkin nukkumaan yhteisessä sängyssä.
Toivoisin juniorisängyn olevan mahdollisimman pitkäikäinen ja olenkin miettinyt jatkettavaa lastensänkyä. Poika pyörii paljon unissaan, joten jonkinlainen laita on myös oltava. Sängynaluslaatikko olisi myös hyvä lisä. Ja värillä ei ole väliä, kunhan on valkoinen…
Nopealla googlailulla löysin muutaman kivan näköisen vaihtoehdon.

jatkettavat+kollaasi.jpg
Muurame täältä ja Emma täältä
Muurame on ehdottomasti kivoimman näköinen, tuohonkin saa lisävarusteena laidan ja sängynaluslaatikon, mutta hinta menee kyllä ”vähän” yli budjetin. Emma-sänky on kivan selkeälinjainen ja siihenkin saa laidan lisäksi laatikon sängyn alle. Tämä on myös kivan edullinen.

Yllätyksekseni Ikeasta ei sitten löytynytkään mitään kivaa jatkettavaa sänkyä, mutta ei-jatkettavista nämä kaksi ovat todella kivoja. Harmi vaan, että tuota toista ei taida saada ollenkaan valkoisena.

ikea+kollaasi.jpg
Kuvat täältä
Kunhan sänky on hommattu, on edessä myös petivaatteiden, peiton, aluslakanoiden ja pussilakanoiden päivitys. Päiväpeittoa ei mielestäni lastensänkyyn tarvitse, vaan kivat lakanat saavat olla näkyvillä!

lakanakollaasi.jpg
Elefantti täältä, Marimekko täältä, Sirkus täältä ja Ratia täältä
Poika sai siskoltani joululahjaksi tuon iki-ihanan Marimekon Bo Boo -setin. Ja itse olen ostanut jo valmiiksi tuon Finlaysonin elefantti setin vihreänä, mutta myös tämä keltainen tai musta ovat ihania. Cirafin sirkus teema on kivan värikäs, mutta samalla hillitty mustalla pohjalla, lakana on toiselta puolelta hauskaa salmiakkikuviota. Ratian trikoosettiä taitaa olla vain aikuisten koossa, mutta tuo olisi ihana myös lapsille.
Missä sängyssä teidän lapset nukkuu?
Entä minkä ikäisenä olette siirtyneet pois pinnasängystä?


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *