Autoleikit

Poika tykkää autoista – pikkuautoista, piipaa-autoista rekoista, traktoreista… Kaikista nelipyöräisistä, joilla voi pöristellä menemään. Usein autoilla vain ajellaan tai sitten niitä asetellaan jonoon. Poika täytti toukokuussa 2 vuotta ja olenkin miettinyt parkkitalon hankkimista leikkeihin. Luulen, että autot ja autoleikit jaksavat kiinnostaa vielä useita vuosia.
 

kollaasi.jpg
 
Puiset parkkitalot miellyttävät enemmän silmää kuin muoviset. Uskon, että puiset ovat myös kestävämpiä ja vaikka jokin osa menisi rikki on se korjattavissa liimalla. Muovi todennäköisemmin halkeaa rikkoutuessaan korjauskelvottomaksi. Joissain puisissakin parkkitaloissa on kyllä muoviset ajorampit. Mitenköhän nämä kestävät pienten käytössä?
 
brio.png
Kuva täältä.
 

parkkkompaksti.png
Kuva täältä.

Nämä kaksi ensimmäistä vaikuttavat mukavan pieniltä, mutta luulen, että poika ei jaksaisi näillä kauaa leikkiä, kun ei kaikki pikkuautot mahdu parkkiin. Ja jostain syystä niitä autoja meillä riittää… Ensimmäinen on myös siitä kiva, kun saa yhdistettyä Brion junarataan!

musta-punaset.jpg
Kuvat täältä ja täältä.

Nämä ovat selkeästi isompia ja autoja saa laitettua kolmeen kerrokseen. Näissä on myös miellyttävimmät värit.kollaasi+2.jpg
Kuvat täältä ja täältä.
 
Näissä kahdessa viimeisessä mietityttää nuo muoviset rampit. Pysyvätköhän paikallaan tai kestääkö kiinnikkeet, jos innokas autoilija sattuu vaikka nojaamaan parkkitaloon… 

Jotenkin nuo musta-punaiset tosiaan miellyttävät eniten ja luulen, että jompikumpi noista laitetaan hankintalistalle. Ehkäpä sitten loppuisi tuo autojen asetteleminen tv-tasolle…

 
Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *