Vanhoja aarteita

Tykkään yhdistellä sisustuksessa uutta ja vanhaa ja kodissamme onkin Ikeaa, perintökalusteita ja kirpparilöytöjä sulassa sovussa. Vanhoista esineistä ja huonekaluista mieluisimpia ovat miehen mummolta saadut arkku ja matkalaukku, pojan huoneen vanha astiakaappi (huuto.netistä) sekä Tuoligalleriasta ostettu vanha nojatuoli. Nämä tulevat varmasti kulkemaan mukanamme ikuisesti ja toivottavasti kelpaavat vielä joskus lastemme koteihin.

 

IMG_8708.JPG

Tästä arkusta oli tarkoitus tehdä lelusäilytys olohuoneeseen, mutta oltuaan vuosikymmeniä puolilämpimässä varastossa mieheni mummolassa, on sen sisälle pinttynyt ikävä haju, jota en lukuisista pesuyrityksistä ja tuuletuksesta ole saanut pois. Arkku jääköön siis kauniiksi sisustuselementiksi. Tämä on myös pojan lempparipaikka asella pikkautoja riviin.

 

IMG_8815.JPG

Pienestä vanerisesta matkalaukusta löytyy mieheni mummon käsin kirjoittamat nimikirjaimet. Myös tämä on meillä pelkkänä koristeena, näyttää kivalta eteisen kaappien päällä.

 

Kaappi.JPG

 

Pojan huoneen kaapista kirjoitin aiemmin jo täällä. Kaappi on kaunis, mutta vaatisi tosiaan pientä kunnostusta. Kaapin päällä on vanhoja Aarikan riemuraita purkkeja.
 
IMG_8773.JPG

 

Tuoligalleriasta (klik) ostettu nojatuoli oli edullinen harjoittelijan verhoilema löytö. On muuten ehkä paras tuoli ikinä istua!

Millaisia vanhoja aarteita muilta löytyy?

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *