Yksityiskohtia sisustuksessa – sähkökalusteet

Sähkökalusteissa, eli kytkimissä ja pistorasioissa on nykyään paljon valinnanvaraa, joilla oman kodin saa entistä persoonallisemmaksi. Vaihdettiin kotimme vanhat kellastuneet kalusteet Schneiderin Primo malliin. Malli on melko simppeli, mutta musta väri tuo siihen vähän enemmän näköä.
kytkimet.JPG

 

 

Näitä on vaikka mitä hauskoja ja tyylikkäitä vaihtoehtoja. Kuviolliset kehykset ovat omaan makuuni liian villejä, mutta lasiset ja harjatusta teräksestä tehdyt kehykset ovat todella tyylikkäitä ratkaisuja. Vanhoihin taloihin sopii tuo ihana pyöreä retromalli!
 

kollaasi.jpg
Kuvat täältä

 
Myös pelkkään kehykseen voi valita jonkin sisutukseen sopivan värityksen.
 
exxact_kehysperheet.jpg
Kuva täältä
 
 
 
abb.jpg
Kuva täältä
 
 

Tällaisilla pienillä yksityiskohdilla saa viimeisteltyä sisustuksen. Joka huoneeseen voi valita vaikka erilaisen, ehkä nuo karkkikehykset sopisivat vaikka lastenhuoneisiin!

 
Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *