Virkatut vauvapeitot

Olen ollut täysi tumpelo mitä tulee virkkaamiseen ja kutomiseen, käsityöt ja käsillä tekeminen kyllä muuten sujuvat. Edelliset aikaansaannokset puikoilla tai koukulla ovat yläasteelta vai jopa ala-asteajoilta. Jouduin tyttöjen odotusaikana pitkään vuodelepoon, jolloin oli aikaa harjoitella ruostuneita taitoja. Äitini kävi kädestä pitäen auttamassa alkuun. Ja tässä ovat aikaansaannokseni:
 
leimalla.JPG
 
Virkkasin molemmille tytöille kuusikulmaisista paloista pienet (n. 70cm x 70cm) vauvapeitot. Malli on hyvin simppeli ja tätä on helppo tehdä, kun palat yhdistetään vasta lopuksi. Itse tein melko pieniä paloja, mutta näistähän voi tehdä minkä kokoisia vaan, vähentämällä tai lisäämällä rivejä. Käytin Novitan Nalle lankaa ja muistaakseni kolmosen virkkuukoukkua.

kollaasi.jpg

 

 Googlaamalla ”kuusikulmion virkkaus” tai ”hexagon virkkaus” löytyy paljon ohjeita, jos joku muukin innostui virkkamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *