Nomppu

Esikoinen ei koskaan syönyt tuttia, jonka vuoksi jäi erittäin tarpeellinen hankinta tekemättä etukäteen uusille vauvoille. Nimittäin tuttinauhat.
 

 

Kuinka ärsyttävää on, kun kannat vauvaa vaipanvaihtoon ja tutti tippuu lattialle. Kannat vauvaa yläkertaan ja tutti tippuu portaisiin ja vierii alas. Nostat vauvan autosta vaunuihin ja tutti tippuu sinne parkkihallin likaiselle lattialle… Ja tämä aina kertaa kaksi!

 

 

Kuten aina lastentarvikkeissa, myös näissä valikoimaa riittää. Lähes valinnanvaikeuteen saakka. Tässä muutama suosikkini.

 
 
tuttinauhat.jpg
Vaaleanpunainen ja ruskea täältä, myyrä täältä

 

Olin kuitenkin tuossa taannoin lasten kanssa Nosh Organics kotikutsuilla. Heidän valikoimissaan oli ihanan värinen, puuhelmistä valmistettu Nomppu-tuttinauha (klik). Tilasin tämän molemmille tytöille ihanassa musta-pinkissä sävyssä. Nämä ovat Suomessa käsityönä valmistettuja ja kaikissa helmissä on myrkytön maali- ja lakkapinta. Jokainen tuote myös testataan käsin valmistusvaiheessa.

 

nomppu.JPG
 
Nyt pysyy tutit tallessa!
 
nomppu2.JPG
 
Tytöillä päällä KappAhlin Newbie mekot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *